Ontstaan

Meer dan 40 jaar warme drankenOntstaan

Betrouwbaar

KOFFIE+ (koffie plus) is sinds 1 oktober 2014 de nieuwe naam voor de groothandel in koffie, thee, soepen, frisdranken en snoep alsmede de daarvoor gewenste machines.

Het bedrijf is ontstaan als exclusieve dealer voor Jede. Eerst als Jede Apeldoorn, later als Jede Doetinchem en sinds 2004 als Jede Gelderland. De importeur Jede Benelux maakt onderdeel uit van JEDE AB en is opgericht in 1969. We bieden al meer dan 46 jaar complete drankenoplossingen aan voor bedrijven met een breed scala aan automaten en producten.

We hebben de naamsverandering doorgevoerd omdat we merkten dat in de loop der jaren de vraag van onze klanten wezenlijk is veranderd. Vroeger was een kop koffie ruim voldoende, tegenwoordig doe je niet meer mee als je niet alle koffie varianten kunt aanbieden vanuit je machines. Daarnaast vragen onze klanten ons regelmatig om meer dan alleen koffie. Dat is ook de reden voor de naamsverandering. We willen met onze naam uitdrukken wie wij zijn en wat wij doen.

KOFFIE+ staat voor meer dan koffie alleen, meer dan de gebruikelijke service en betrouwbaarheid. Niet alleen van de machines, maar ook van de bezoeken en de producten. We bieden oplossingen die passen bij alle soorten werkplekken. Comfortabele en zorgeloze momenten, die samengaan met een heerlijke warme of een verfrissende drank. Verder is persoonlijk contact essentieel voor een goede klant – leveranciers relatie, waarbij wij hopen op termijn meer dan een leverancier te kunnen zijn, een partner waar onze klant op kan bouwen. We realiseren ons terdege dat we die rol pas kunnen vervullen als we hebben laten zien dat we waarmaken wat we zeggen. Het motto “eerst zien dan geloven” spreekt ons dan ook zeer aan.