Bravilor

Innovatieve en geavanceerde machines

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van ruim 65 jaar. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn onze belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot ons succes. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Bravilor Bonamat een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee.
Alle bedrijfsonderdelen zijn gecentraliseerd op één locatie in Heerhugowaard. Hierdoor kunnen wij snel reageren op nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de markt. Deze mate van flexibiliteit zien wij als een groot voordeel. Zo kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van onze klanten.
De espresso machines hebben de volgende namen Esprecious 11, Esprecious 12, Esprecious 21 en Esprecious 22. De instant machines luisteren naar Bolero, Bolero XL, Quinto en Solo. De fresh-brew machines hebben FreshOne, FreshMore, FreshMore XL, FreshGround en FreshGround XL als naam. De vertrouwde snelfilter machines heten Mondo-serie, Matic-serie, TH-serie, Novo en Iso.