Animo

Nederlands en een duurzaam product

Deze Nederlandse producent maakt duurzame koffiemachines die volledig zijn uitgerust. De beste kwaliteit voor een concurrende prijs.
Al ruim 65 jaar ontwikkelt en produceert Animo koffiezetapparaten. Professionele apparatuur waarmee u in een handomdraai het perfecte kopje verse filterkoffie op tafel tovert. Of als de situatie daarom vraagt: tot 288 perfecte kopjes per uur. Met Animo kannenapparatuur kan iedereen de rol van gastheer op zich nemen. Het bedienen en onderhouden van onze kannenapparatuur is even logisch als gemakkelijk.
Wilt u grote of kleine kannen? Glazen kannen of thermoskannen? Wilt u een apparaat met vaste wateraansluiting of met handvulling? Alles kan. De volledig automatische en professionele koffieautomaten van Animo zijn gemaakt voor mensen die goede koffiewillen schenken. Gebruiksvriendelijke koffieautomaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. De koffieautomaten van Animo zijn overal inzetbaar en worden veel gebruikt in kantoren en bedrijven, hotels, ziekenhuizen, kantines, zorginstellingen, scholen en meer.

OptiBean:
Krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de OptiBean van Animo. Hij maalt de koffiebonen en zet authentieke espresso en vele varianten. De OptiBean is er voor genieters, voor puristen, mensen die houden van echte verse koffie. De machines zijn de OptiBean 2, de OptiBean 3, de OptiBean 2XL en de OptiBean 3XL. De OptiBean is verkrijgbaar met touchscreen (nieuw) of display met programmeerbare keuzetoetsen

OptiVend:
De OptiVend Next Generation van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak.
Dus wordt het een espresso, latte macchiato, cappuccino? Of toch liever thee? Met de OptiVend is de keuze aan jou. Omdat smaken verschillen