Onze merken

Jura

Jura is een Zwitsers bedrijf en hanteert Zwitserse kernwaarden.
Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegraveerd zijn.

Lees meer

Animo

Deze Nederlandse producent maakt duurzame machines die volledig zijn uitgerust. De beste kwaliteit voor een concurrende prijs.
Al ruim 65 jaar ontwikkelt en produceert Animo koffiezetapparaten. Professionele apparatuur waarmee u in een handomdraai het perfecte kopje verse filterkoffie op tafel tovert.

Lees meer

Necta

Deze Duitse producent maakt machines voor de zakelijke markt. Van tabletops tot stand-alone systemen. Hun credo is machines voor een perfect kopje koffie, cappuccino of espresso! Het assortiment bestaat uit 11 table tops waarbij vrijwel elke wens ingevuld kan worden.

Lees meer

Jede

Jede is een Zweeds bedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Zij hebben zich toegelegd op betrouwbare en duurzame machines. Zij zijn gestart met het ontwerpen van de Jede 60, later vernieuwd naar de Jede 40.

Lees meer

Bravilor

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van ruim 65 jaar. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn onze belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot ons succes.

Lees meer

Etna

Deze Nederlandse producent zet zich maximaal in om de koffie machines zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Professionele apparatuur waarmee u in een handomdraai het perfecte kopje verse koffie op tafel tovert. Of als de situatie daarom vraagt: tot 288 perfecte kopjes per uur. Het bedienen en onderhouden van onze koffie machines is even logisch als gemakkelijk.

Lees meer