Machines

Koffiemachine ETNA Dorado Espresso Compact

De compacte Espresso machine die past onder elk keukenkastje. Advies inzetbereik is tot circa 75 kopjes per dag

Nescafé Komo koffiemachine

Deze machine is helaas niet meer leverbaar. We zijn op zoek naar een degelijke vervanger. De Nescafé Komo is een echt toppertje. Italiaanse espresso en cappuccino uit een koffiemachine met Zweedse degelijkheid. Niet programmeerbaar, wel in beperkte mate aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

Koffiemachine Necta Koro

De Koro is een Necta bonenmachines. De bonen worden voor elk kopje vers gemalen en vervolgens wordt onder hoge druk het water door het maalsel gebracht. Verser kan het niet.

Koffiemachine ETNA Dorado Espresso Medium

Deze veelzijdige koffie machine serveert uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen. Uur capaciteit is 120 kopjes.

Koffiemachine Jura GIGA X7 Professional

Kwaliteit van koffie en melkschuim in tweevoud. De koffiemachine GIGA X7 Professional definieert het begrip koffiegenot door de kracht van 2 molens, 2 verwarmingssystemen, 2 pompen en 2 doorloopsystemen. Eenvoudige bediening, perfecte kwaliteit en eenvoudig bedieningsconcept.

Koffiemachine Necta Krea

De Necta Krea is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Een elegant design, een grote capaciteit, de beste keuze voor bedrijven die een moderne en kwalitatief hoogwaardige koffievoorziening willen hebben.

Koffiemachine ETNA Dorado Espresso Large

Deze veelzijdige koffie machine is ideaal voor kantoren vanaf 50 personen. Serveer uw gasten een heerlijk kopje koffie met 1 druk op de knop van barista kwaliteit.

Koffiemachine Xpress

De koffiemachine Xpress is de moderne uitvoering van de Jede 40. Dit is de perfecte koffiemachine als u altijd toegang wilt tot verschillende warme dranken. Geheel naar eigen keuze samen te stellen uit ons assortiment. Uitstekend geschikt voor soepen.

Koffiemachine Necta Korinto

De Korinto past dankzij de moderne vormgeving in ieder interieur. De machine bevat naast bonen ook reservoirs voor chocolade en melk. Dankzij de geavanceerde brewer kan deze machine een perfecte warme drank voor u serveren.

Koffiemachine ETNA Dorado Espresso  Milk  Base.

Perfect vers melk schuim voor de perfecte latte macchiato of cappuccino. Een slimme machine die in een oogwenk het perfecte kopje koffie presenteert.

Jede 40

De Xpress is de vervanger van deze zeer betrouwbare koffiemachine. De JD 40 is helaas niet meer verkrijgbaar. De oudste koffiemachine van Jede. Zeer degelijk en robuust. Iedereen kan zijn eigen sterkte en hoeveelheid bepalen. Standaard 4 keuzes, maar uitbreidbaar middels een dispencer. Eenvoudig te installeren en makkelijk mee te nemen van klus naar klus.

Koffiemachine Quattro

De Jede Quattro is een modern vormgegeven koffiemachine, leverbaar in 8 verschillende kleuren. De ideale koffiemachine voor het iets grotere bedrijf. U bent snel voorzien van een goede kop koffie. Uiteraard overal en altijd. De ideale machine tussen de Komo en Lynx.

Koffiemachine ETNA Dorado Instant Compact.

De instant compact is een kleine doch veelzijdige koffie machine die met één druk op de knop tien koffie variaties bereidt. Uur capaciteit 180 kopjes.

Koffiemachine Lynx

Deze machine is alleen nog refurbished verkrijgbaar. Deze zeer degelijke koffiemachine is een alles kunner. Uitgebreid programmeerbaar, geheel aan uw wensen in te richten. Werkt gewoonlijk op de vaste wateraansluiting, maar een tank is een optie. 7 verschillende keuzes en heet water. Individuele instellingen te bepalen door de gebruiker.

Koffiemachine SIEMENS TI9573XSRW

Koffie genieters met verschillende smaak? Geen probleem, KOFFIE+ heeft de oplossing voor u. De SIEMENS TI9573XSRW heeft twee bonen reservoirs  en twee molens zodat de verschillende smaken gescheiden blijven. Deze koffiemachine is voorzien van een koppen warmer zodat de smaak optimaal is.

Waterkoeler ANIMO OptiCool

Met een waterkoeler van Animo beschikt u op ieder moment van de dag over heerlijk koel, fris en zuiver water. De waterkoeler is een fraai vormgegeven roestvrij stalen waterkoeler welke u eenvoudig aansluit op de waterleiding. Met de OptiCool heeft u geen dure flessen meer nodig voor water. Zo bespaart u veel geld!

Waterkoeler ANIMO OptiCool bekers

Met een waterkoeler van Animo beschikt u op ieder moment van de dag over heerlijk koel, fris en zuiver water. De waterkoeler is een fraai vormgegeven roestvrij stalen waterkoeler welke u eenvoudig aansluit op de waterleiding. Met de OptiCool heeft u geen dure flessen meer nodig voor water. Zo bespaart u veel geld!

Koffiemachine Solista

De Solista is de koffiemachine bij uitstek voor kleine bedrijven. Hij heeft een moderne vormgeving en is gemaakt volgens onze hoge kwaliteitsstandaard. De LED verlichting en de chromen accenten zorgen voor een innovatieve uitstraling.

Koffiemachine Café Elite

Helaas niet meer verkrijgbaar. Wij adviseren u een ETNA medium of large. De Café Elite is een koffiemachine voor het grotere bedrijf. Vulling met behulp van vending bags, waardoor u profiteert van de lagere ingrediënten prijs. Uitgebreid programmeerbaar, makkelijk te onderhouden en een mooie uitstraling.

Koffiemachine SIEMENS TQ703R07

Geen grote koffiedrinkers en toch lekkere koffie op het werk. KOFFIE+ heeft de oplossing voor u.  Deze SIEMENS koffiemachine bereidt de beste koffie specialiteiten voor u. Het perfecte melkschuim staat garant voor de beste smaak van de koffiemelkspecialiteiten. Touch display, dubbele uitgifte gemakkelijk aan te passen koffiesterkte, etc. Kortom een echt toppertje. Tevens is deze machine veel hygiënischer dan een JURA koffiemachine omdat de SIEMENS koffiemachine ook aan de binnenkant gemakkelijk schoon gemaakt kan worden.

Koffiemachines Jede 800E/1200E

De koffiemachines Jede 800 en Jede 1200 Evolution blinken uit in hun eenvoud en hygiëne. De technologie is zeer hygiënisch omdat de ingrediënten niet in direct contact met de machine komen. Het product bevind zich reeds in de beker. Beide machines zijn uitgerust met een energie besparend programma. Het zelflerende programma van de machine schakelt in wanneer het nodig is en uit wanneer dit kan. Het levert u een besparing tot wel 40% op.

Koffiemachine ANIMO OPTIBEAN 4 Touch

 

De succesvolle OptiBean serie heeft er een nieuw model bij: de OptiBean 4 TS Touch. Deze koffiemachine bezit alle eigenschappen voor de perfecte kop koffie. Het model van de OptiBean 4 TS Touch is – ten opzichte van de OptiBean 4 Touch – extra hoog uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig koffie van goede kwaliteit- of theekannen tot en met 2 liter te vullen. De OptiBean 4 TS Touch is de ultieme krachtpatser in het verse koffiesegment.

Koffiemachine IMPRESSA XF 50 Classic

Niet meer verkrijgbaar. Dankzij de vier programmeerbare bereidingstoetsen en de verbeterde bediening via de Rotary Switch is het nog nooit zo gemakkelijk geweest perfecte koffieresultaten te verkrijgen. De nieuwe koffiemachine IMPRESSA XF50 ook voor cappuccino en latte macchiato.

Koffiemachine ETNA Dorado Instant Small.

Een snelle kop koffie, espresso of chocolade? Snelheid, variëteit en kwaliteit is wat deze koffie machine te bieden heeft. Eén, twee of drie canisters met een uur capaciteit van 240 kopjes.

Koffiemachine ETNA Dorado Instant Medium.

Naast een ruime keuze aan dranken biedt deze machine ook de mogelijkheid om vrij suiker en melk toe te voegen. Ook  verkrijgbaar in High Capacity uitvoering met een uitgifte van 300 kopjes per uur.

Koffiemachine ETNA Dorado Instant Large.

De topper onder de instant machines. Naast een ruime keuze heeft deze machine grote canisters die vrijwel elke drank mogelijk maken. Uur capaciteit 240 tot 300 kopjes.

Koffiemachine ETNA Mundo Instant Small.

Voor een snelle kop koffie of chocolademelk. Eenvoudige machine met 1 of 2 containers.

Koffiemachine ETNA Mundo Instant Medium.

Meerdere warme dranken bereiden in slechts enkele seconden. Zelfs melk en suiker toevoegen behoort tot de mogelijkheden. Drie of vier canisters met een uur capaciteit van 240 kopjes.

Koffiemachine ETNA Mundo Instant Large.

De topper onder de instant machines. Uit te breiden tot wel 5 grote containers die niet dikwijls bijgevuld hoeven te worden. Maar tien seconden voor een uitgifte van een warme drank

Koffiemachine ETNA Mundo Espresso Medium.

Bij het kiezen van een koffie machine heeft je vele keuzes, van basis tot luxueus. Dit is een basis koffie machine die een goede kop koffie serveert.