Machines

Nescafé Komo koffiemachine

De Nescafé Komo is een echt toppertje. Italiaanse espresso en cappuccino uit een koffiemachine met Zweedse degelijkheid. Niet programmeerbaar, wel in beperkte mate aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

Koffiemachine Koro

De Koro is een Necta bonenmachines. De bonen worden voor elk kopje vers gemalen en vervolgens wordt onder hoge druk het water door het maalsel gebracht. Verser kan het niet.

Koffiemachine Necta Krea

De Necta Krea is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Een elegant design, een grote capaciteit, de beste keuze voor bedrijven die een moderne en kwalitatief hoogwaardige koffievoorziening willen hebben.

Koffiemachine IMPRESSA XF 50 Classic

Dankzij de vier programmeerbare bereidingstoetsen en de verbeterde bediening via de Rotary Switch is het nog nooit zo gemakkelijk geweest perfecte koffieresultaten te verkrijgen. De nieuwe koffiemachine IMPRESSA XF50 ook voor cappuccino en latte macchiato.

Koffiemachine GIGA X7 Professional

Kwaliteit van koffie en melkschuim in tweevoud. De koffiemachine GIGA X7 Professional definieert het begrip koffiegenot door de kracht van 2 molens, 2 verwarmingssystemen, 2 pompen en 2 doorloopsystemen. Eenvoudige bediening, perfecte kwaliteit en eenvoudig bedieningsconcept.

Jede 40

De oudste koffiemachine van Jede. Zeer degelijk en robuust. Iedereen kan zijn eigen sterkte en hoeveelheid bepalen. Standaard 4 keuzes, maar uitbreidbaar middels een dispencer. Eenvoudig te installeren en makkelijk mee te nemen van klus naar klus.

Koffiemachine Xpress

De koffiemachine Xpress is de moderne uitvoering van de Jede 40. Dit is de perfecte koffiemachine als u altijd toegang wilt tot verschillende warme dranken. Geheel naar eigen keuze samen te stellen uit ons assortiment. Uitstekend geschikt voor soepen.

Koffiemachine Korinto

De Korinto past dankzij de moderne vormgeving in ieder interieur. De machine bevat naast bonen ook reservoirs voor chocolade en melk. Dankzij de geavanceerde brewer kan deze machine een perfecte warme drank voor u serveren.

Koffiemachine Quattro

De Jede Quattro is een modern vormgegeven koffiemachine, leverbaar in 8 verschillende kleuren. De ideale koffiemachine voor het iets grotere bedrijf. U bent snel voorzien van een goede kop koffie. Uiteraard overal en altijd. De ideale machine tussen de Komo en Lynx.

Koffiemachine Lynx

Deze zeer degelijke koffiemachine is een alles kunner. Uitgebreid programmeerbaar, geheel aan uw wensen in te richten. Werkt gewoonlijk op de vaste wateraansluiting, maar een tank is een optie. 7 verschillende keuzes en heet water. Individuele instellingen te bepalen door de gebruiker.

Koffiemachine Solista

De Solista is de koffiemachine bij uitstek voor kleine bedrijven. Hij heeft een moderne vormgeving en is gemaakt volgens onze hoge kwaliteitsstandaard. De LED verlichting en de chromen accenten zorgen voor een innovatieve uitstraling.

Koffiemachine Café Trio

De Jede Café Trio is een kleine compacte instant koffiemachine die op gebruiksvriendelijke en snelle wijze heerlijke koffie en koffievariaties kan schenken. Dankzij zijn beperkte afmetingen ideaal voor kleine kantoren of pantry units waar weinig ruimte is maar wel behoefte aan een ruime keuze aan heerlijke dranken.

Koffiemachine Café Elite

De Café Elite is een koffiemachine voor het grotere bedrijf. Vulling met behulp van vending bags, waardoor u profiteert van de lagere ingrediënten prijs. Uitgebreid programmeerbaar, makkelijk te onderhouden en een mooie uitstraling.

Waterkoeler Waterlogic 350

Verfrissend water is de beste oplossing voor uw bedrijf. De waterkoeler Waterlogic 350 is door zijn compacte maten bij uitstek geschikt voor de kleinere bedrijven. Met een speciale onderhoudskit kunt u zelf het onderhoud uitvoeren.

Waterkoeler Waterlogic 2000

De waterkoeler Waterlogic 2000 wordt op de vaste waterleiding aangesloten en filtert het water. In de eerste stap verwijdert het koolstoffilter chloor en andere bestanddelen, die de smaak van water kunnen beïnvloeden. Bij de tweede stap verwijdert het UV systeem bacteriën en andere micro organismen.

Koffiemachine JURA ENA Micro 5

Als wereldprimeur presenteert JURA de meest intelligente koffiemachine / koffie-uitloop aller tijden. U draait de koffie-uitloop in een handomdraai naar de gewenste stand, en de ENA Micro 5 bereidt met één druk op de knop één of twee koffiespecialiteiten.

Koffiemachine JURA IMPRESSA C75

De compacte koffiemachine voor koffiespecialiteiten verwent u met één druk op de knop met een romige cappuccino zonder het kopje te hoeven verplaatsen.Voor een unieke kwaliteit van het melkschuim en een zachte consistentie zorgt de revolutionaire technologie voor microschuim van JURA.

Koffiemachines Jede 800E/1200E

De koffiemachines Jede 800 en Jede 1200 Evolution blinken uit in hun eenvoud en hygiëne. De technologie is zeer hygiënisch omdat de ingrediënten niet in direct contact met de machine komen. Het product bevind zich reeds in de beker. Beide machines zijn uitgerust met een energie besparend programma. Het zelflerende programma van de machine schakelt in wanneer het nodig is en uit wanneer dit kan. Het levert u een besparing tot wel 40% op.

Koffiemachine ETNA Dorado espresso compact

De compacte Espresso machine die past onder elk keukenkastje. Advies inzetbereik is tot circa 75 kopjes per dag

Dorado Espresso Medium

Deze veelzijdige koffie machine serveert uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen. Uur capaciteit is 120 kopjes.

Dorado Espresso Large

Deze veelzijdige koffie machine is ideaal voor kantoren vanaf 50 personen. Serveer uw gasten een heerlijk kopje koffie met 1 druk op de knop van barista kwaliteit.