Machines

Koffiemachine ETNA Dorado Espresso Compact

De compacte Espresso machine die past onder elk keukenkastje. Advies inzetbereik is tot circa 75 kopjes per dag

Nescafé Komo koffiemachine

Deze machine is helaas niet meer leverbaar. We zijn op zoek naar een degelijke vervanger. De Nescafé Komo is een echt toppertje. Italiaanse espresso en cappuccino uit een koffiemachine met Zweedse degelijkheid. Niet programmeerbaar, wel in beperkte mate aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

Koffiemachine ETNA Dorado Espresso Medium

Deze veelzijdige koffie machine serveert uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen. Uur capaciteit is 120 kopjes.

Koffiemachine Necta Krea

De Necta Krea is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Een elegant design, een grote capaciteit, de beste keuze voor bedrijven die een moderne en kwalitatief hoogwaardige koffievoorziening willen hebben.

Koffiemachine ETNA Dorado Espresso Large

Deze veelzijdige koffie machine is ideaal voor kantoren vanaf 50 personen. Serveer uw gasten een heerlijk kopje koffie met 1 druk op de knop van barista kwaliteit.

Koffiemachine Xpress

De koffiemachine Xpress is de moderne uitvoering van de Jede 40. Dit is de perfecte koffiemachine als u altijd toegang wilt tot verschillende warme dranken. Geheel naar eigen keuze samen te stellen uit ons assortiment. Uitstekend geschikt voor soepen.

Koffiemachine Necta Korinto

De Korinto past dankzij de moderne vormgeving in ieder interieur. De machine bevat naast bonen ook reservoirs voor chocolade en melk. Dankzij de geavanceerde brewer kan deze machine een perfecte warme drank voor u serveren.

Koffiemachine ETNA Dorado Espresso  Milk  Base.

Perfect vers melk schuim voor de perfecte latte macchiato of cappuccino. Een slimme machine die in een oogwenk het perfecte kopje koffie presenteert.

Jede 40

De Xpress is de vervanger van deze zeer betrouwbare koffiemachine. De JD 40 is helaas niet meer verkrijgbaar. De oudste koffiemachine van Jede. Zeer degelijk en robuust. Iedereen kan zijn eigen sterkte en hoeveelheid bepalen. Standaard 4 keuzes, maar uitbreidbaar middels een dispencer. Eenvoudig te installeren en makkelijk mee te nemen van klus naar klus.

Koffiemachine ETNA Dorado Instant Compact.

De instant compact is een kleine doch veelzijdige koffie machine die met één druk op de knop tien koffie variaties bereidt. Uur capaciteit 180 kopjes.

Waterkoeler ANIMO OptiCool

Met een waterkoeler van Animo beschikt u op ieder moment van de dag over heerlijk koel, fris en zuiver water. De waterkoeler is een fraai vormgegeven roestvrij stalen waterkoeler welke u eenvoudig aansluit op de waterleiding. Met de OptiCool heeft u geen dure flessen meer nodig voor water. Zo bespaart u veel geld!

Waterkoeler ANIMO OptiCool bekers

Met een waterkoeler van Animo beschikt u op ieder moment van de dag over heerlijk koel, fris en zuiver water. De waterkoeler is een fraai vormgegeven roestvrij stalen waterkoeler welke u eenvoudig aansluit op de waterleiding. Met de OptiCool heeft u geen dure flessen meer nodig voor water. Zo bespaart u veel geld!

Koffiemachine ETNA Dorado Instant Medium.

Naast een ruime keuze aan dranken biedt deze machine ook de mogelijkheid om vrij suiker en melk toe te voegen. Ook  verkrijgbaar in High Capacity uitvoering met een uitgifte van 300 kopjes per uur.

Koffiemachine ETNA Dorado Instant Large.

De topper onder de instant machines. Naast een ruime keuze heeft deze machine grote canisters die vrijwel elke drank mogelijk maken. Uur capaciteit 240 tot 300 kopjes.

Koffiemachine ETNA Mundo Instant Small.

Voor een snelle kop koffie of chocolademelk. Eenvoudige machine met 1 of 2 containers.

Koffiemachine ETNA Mundo Instant Medium.

Meerdere warme dranken bereiden in slechts enkele seconden. Zelfs melk en suiker toevoegen behoort tot de mogelijkheden. Drie of vier canisters met een uur capaciteit van 240 kopjes.

Koffiemachine ETNA Mundo Instant Large.

De topper onder de instant machines. Uit te breiden tot wel 5 grote containers die niet dikwijls bijgevuld hoeven te worden. Maar tien seconden voor een uitgifte van een warme drank

Koffiemachine ETNA Mundo Espresso Medium.

Bij het kiezen van een koffie machine heeft je vele keuzes, van basis tot luxueus. Dit is een basis koffie machine die een goede kop koffie serveert.