Visie en doelstelling

U heeft er geen omkijken naar

KOFFIE+ wil alles in het werk stellen om haar klanten maximaal tevreden te houden.

In ons logo hebben wij de belangrijkste doelstelling om de pauzes van onze klanten tot een zeer aangenaam moment te maken opgenomen. Met “Jouw pauze is onze passie” geven wij maximaal invulling aan de primaire visie van ons bedrijf. Wij willen van uw pauze een moment van ontspanning maken. Wij willen u laten genieten van een kop zwarte koffie of elke andere variant zoals cappuccino, espresso of latte macchiato.

Met de leus “U heeft er geen omkijken naar” willen wij uitdrukken dat wij onze klanten zoveel mogelijk willen ontzorgen als het gaat om de voorziening van warme en gekoelde dranken. Ook denken wij met deze leus aan te geven dat wij op vele aspecten van de pauzes willen inspelen. Of onze klant nu een wens heeft op het gebied van aanverwante artikelen zoals thee, cacao, soep, snoep, fris of snacks, ze kunnen voor alles bij ons terecht. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om voor de gehele koffieverzorging een beroep op ons te doen. Onze klant heeft er dan geen omkijken naar en wij verzorgen graag deze service aan uw medewerkers.

Realist als wij zijn willen wij dit item afsluiten met een combinatie van spreuken. De klant is koning en waar niet is verliest zelfs de keizer zijn rechten!