Over KOFFIE+

Laten we even vertellen wat we doen en wie we zijn.

KOFFIE+ (spreek uit koffie plus) is sinds 1 oktober 2014 de nieuwe naam voor de groothandel in koffie, thee, soepen, frisdranken en snoep alsmede de daarvoor gewenste machines.

We hebben de naamsverandering doorgevoerd omdat we merkten dat de vraag van onze klanten wezenlijk is veranderd. Vroeger was een kop koffie ruim voldoende, tegenwoordig doe je niet meer mee als je niet alle koffie varianten kunt aanbieden vanuit je machines.

KOFFIE+ staat voor meer dan koffie alleen, betrouwbaarheid en meer dan de gebruikelijke service. We bieden oplossingen die passen bij alle soorten werkplekken. Comfortabele en zorgeloze momenten, die samengaan met een heerlijke warme drank of een koude verfrissende drank. Verder hechten wij aan persoonlijk contact, een partner, waar onze klant op kan bouwen.

We realiseren ons terdege dat we die rol pas kunnen vervullen als we hebben laten zien dat we waarmaken wat we zeggen. Het motto “eerst zien dan geloven” spreekt ons dan ook zeer aan.

Lees meer

Ontstaan

Koffie Plus (KOFFIE+) is sinds 1 oktober 2014 de nieuwe naam voor de groothandel in koffie, thee, soepen, frisdranken en snoep alsmede de daarvoor gewenste machines. Het bedrijf is ontstaan als exclusieve dealer voor Jede. Eerst als Jede Apeldoorn, later als Jede Doetinchem en sinds 2004 als Jede Gelderland.

Lees meer

Visie en doelstelling

In ons logo hebben wij de belangrijkste doelstelling om de pauzes van onze klanten tot een zeer aangenaam moment te maken opgenomen. Met “Jouw pauze is onze passie” geven wij maximaal invulling aan de primaire visie van ons bedrijf. Wij willen van uw pauze een moment van ontspanning maken.

Lees meer

Onze klanten

KOFFIE+ richt zich op het MKB. Een betere omschrijving vinden wij MKB+. Daarmee bedoelen wij dus het reguliere midden- en kleinbedrijf, maar ook grotere bedrijven en instellingen. Scholen en gemeentes mogen wij eveneens tot onze klantenkring rekenen.

Lees meer

Te verwachten

KOFFIE+ legt deze vraag graag voor aan onze klanten, want als u wilt weten wat u van ons mag verwachten is dat voornamelijk afhankelijk van uw wensen. Binnen de filosofie van ons bedrijf staat de klant namelijk voorop en u mag in ieder geval van ons verwachten dat.

Lees meer