Jura

Jura is een Zwitsers bedrijf en hanteert Zwitserse kernwaarden.

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enig bedrijf wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, gemalen van koffiebonen, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Volautomaten van JURA zijn zelfverklarend en eenvoudig en intuïtief te bedienen. Indrukwekkend voorbeeld: dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht. Duurzaamheid en eco-intelligentie. Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.
Complete oplossingen voor alle koffiegewoonten

Voor huishoudelijk gebruik:de volautomaten maken door het unieke design in iedere omgeving een goede indruk, overtuigen met een hoog bedieningscomfort en bekoren met een ultiem koffieresultaat. De koffiemachines die voor deze markt geschikt worden geacht zijn Jura A-serie, Jura C-serie, Jura E-serie, Jura F-serie, Jura Giga-serie, Jura Impressa en Jura Z-serie.

Voor professioneel gebruik: op de werkplek, op kantoor, in winkels, bars, hotels en kapsalons – de professionele volautomaten verwennen klanten, gasten én medewerkers op iedere gewenste plek met perfecte koffie. En dat met een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Voor dit segment worden de Jura Giga Professional serie, de Jura XJ-serie, de Jura XS-serie en de Jura WE-serie aangeboden.

Meer weten over Jura? Neem dan contact met ons op.