Etna

Nederlands en een duurzaam product

Deze Nederlandse producent van ETNA koffie machines zet zich maximaal in om de koffie machines zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. De beste kwaliteit voor een concurrende prijs. Professionele apparatuur waarmee u in een handomdraai het perfecte kopje verse koffie op tafel tovert. Of als de situatie daarom vraagt: tot 288 perfecte kopjes per uur. Het bedienen en onderhouden van onze koffie machines is even logisch als gemakkelijk.

De volledig automatische en professionele koffieautomaten van ETNA zijn gemaakt voor mensen die goede koffie willen schenken. Gebruiksvriendelijke koffieautomaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan.
Wilt u een apparaat met vaste wateraansluiting of met handvulling een mogelijkheid voor een kan koffie of een specifiek betaalsysteem? Alles kan. De koffieautomaten van ETNA zijn overal inzetbaar en worden veel gebruikt in kantoren en bedrijven, hotels, ziekenhuizen, kantines, zorginstellingen, scholen en meer.

De Dorado Espresso Line; dit zijn een zeer fraai uitgevoerde bonen koffie machines, waarbij gebruiksvriendelijkheid en instelmogelijkheden voorop staan. Van klein behuisd tot grootverbruikers.

De Dorado Instant Line; deze instant (poeder) koffie machines zijn er van klein tot groot waarbij de snelheid van een consumptie het usp is en de kwaliteit van het kopje koffie gehandhaafd blijft.

De Mundo Espresso Medium; deze bonen koffie machine heeft hetzelfde binnenwerk als de dorado espresso, echter met een gedateerde uitstraling en minder uitgifte opties.

De Mundo Instant Line; deze instant koffie machines zijn er van klein tot groot. Het uiterlijk is  gedateerd, het aantal keuzes is gering en de programmeer mogelijkheden zijn beperkt. De kwaliteit staat niet ter discussie.