Waarom KOFFIE+

Persoonlijke benadering

Daarom KOFFIE+

KOFFIE+ wil zich op verschillende manieren onderscheiden, op het gebied van koffie, koffiebonen, thee, koffiemachines, soepen en nog veel meer. In de eerste plaats door de naam en daarnaast door ons motto “Jouw pauze is onze passie”. De naam, KOFFIE+, geeft duidelijk weer dat we meer bieden dan koffie alleen en het motto is iets wat wij elke dag mogen waarmaken. We realiseren ons terdege dat met zo’n motto verwachtingen worden gewekt en daar mag onze klant ons op aanspreken.

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact en een goede verstandhouding met onze klanten. Dat willen we onder meer bereiken door de vaste personen binnen ons bedrijf en het vaste route schema waarin wij werken. Met de slogan “U heeft er geen omkijken naar” willen we aangeven dat u op ons kunt rekenen in het vaste route schema en ook op het moment dat zich iets voordoet waar u en wij niet op gerekend hebben. We zijn flexibel want we zijn een klein bedrijf waarin de beide eigenaren gewoon meewerken en vinden het inspelen op de wensen van onze klanten één van de belangrijkste wijzen om het verschil te maken.

Naast onze persoonlijke service en betrokkenheid denken wij onze klanten alleen goed te kunnen bedienen met a-merken en dus met top kwaliteit producten. Daarvoor zijn wij altijd op zoek naar het beste wat er te koop is en zijn onze koffiebonen, die wij onder privat label verkopen, uitsluitend van de beste arabica bonen, die ook nog eens gegarandeerd schoon worden gebrand en verpakt. Zo zal er niets anders dan koffiebonen in de verpakking zitten en blijft de bonen machine van onze klant gevrijwaard van steentjes of takjes.

Wij doen er alles aan om onze klanten ongestoord van hun koffie te laten genieten. Mocht zich in het incidentele geval toch iets voordoen waarbij de ondersteuning van een technische persoon noodzakelijk is dan zal dat in principe dezelfde dag worden opgelost. Wij kunnen dat waarmaken omdat we zo weinig storingen hebben en wel een technische dienst. Voor de zeer geavanceerde (koffie)machines maken wij gebruik van externe experts voor die specifieke machines om de klant zodoende maximaal en zo snel mogelijk tevreden te stellen. Het kan daarbij voorkomen dat de storing pas de volgende dag is verholpen.