USP's

Waarom KOFFIE+

KOFFIE+ (koffie plus) wil zich op verschillende manieren onderscheiden.

We bieden meer dan koffie alleen en dat is wat wij elke dag mogen waarmaken. We realiseren ons dat zo’n motto verwachtingen wekt en daar mag onze klant ons op aanspreken. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact en een goede verstandhouding met onze klanten. Dat willen we onder meer bereiken door de vaste personen binnen ons bedrijf en het vaste route schema waarin wij werken. We zorgen ervoor dat u op ons kunt rekenen ook op het moment dat zich iets voordoet waar u en wij niet op gerekend hebben. Betrouwbaarheid is volgens ons één van de manieren om je te onderscheiden. We zijn flexibel en vinden het inspelen op de wensen van onze klanten één van de belangrijkste wijzen om het verschil te maken.
Daarnaast denken wij onze klanten goed te kunnen bedienen met a-merken en dus met top kwaliteit producten. Daarvoor zijn wij altijd op zoek naar het beste wat er te koop is en zijn onze bonen, die wij onder privat label verkopen, uitsluitend van de beste arabica bonen, die ook nog eens gegarandeerd schoon worden gebrand en verpakt. Zo zal er niets anders dan koffiebonen in de verpakking zitten en blijft de bonen machine van onze klant gevrijwaard van steentjes of takjes.
Wij doen er alles aan om onze klanten ongestoord van hun koffie te laten genieten. Mocht zich in het incidentele geval toch iets voordoen waarbij de ondersteuning van een technische persoon noodzakelijk is dan zal in principe dezelfde dag worden opgelost. Wij kunnen dat waarmaken omdat we enerzijds weinig storingen hebben en toch een technische dienst.